high peak campo pop up tent

Review: High Peak pop-up tent

Op zoek naar een High Peak pop-up tent? Bij Bol.com koop je jouw High Peak tent voor de allerlaagste prijs online. Quechua-tent.nl zou de nummer 1 pop-up tent tester niet zijn als wij de beste verkochte High Peak tent zouden hebben getest.

Review: High Peak Campo tent van Bol.com

High Peak Campo Pop-up tent Review

De High Peak Campo is een pop-up tent voor twee personen die je binnen no-time hebt staan. Je hoeft in feite de High Peak Combo tent alleen maar op te werpen en hij staat direct! Deze tent is speciaal ontwikkeld voor een snelle vakantie, u hoeft alleen de scheerlijnen te spannen. Ideaal wanneer je direct wilt gaan feesten op het festivalterrein of een biertje wilt opentrekken op de camping.
Door het speciaal daarvoor gespannen muggenhaas zorg je ervoor dat alle insecten buiten blijven en jij zonder zorgen en muggenbeten kunt slapen. Ook ideaal is het Dual ontluchtings syteem. Dit systeem zorgt ervoor dat jouw tent altijd een aangenaam klimaat heeft zodat jij s’nachts niet aan het zweten bent, maar optimaal kan genieten van je nachtrust.
Met de speciaal getapete naden op de High Peak Combo tent blijft je tent waterdicht. Hierdoor hoef jij niet bang te zijn,wanneer je niet in de buurt ben van je tent dat je emmertjes met water kunt vullen om de tent leeg te scheppen. Deze tent is daarnaast erg licht en daarvoor eenvoudig mee te nemen en op te vouwen. De tent weegt dan ook maximaal 1500 gram (1,5 kg) en hierdoor is het dé ideale tent als je het ons vraagt als Quechua Tent alternatief.
De High Peak Campo Pop-Up tent is ideaal als speeltent of voor een korte vakantie. De tent wordt geleverd compleet met een set haringen, scheerlijnen, draagtag en uitgebreide opzetinstructies.
high peak tent haringen en scheerlijnen

High Peak Campo Pop-up tent bestellen

Je bestelt zoals gezegd de High Peak Campo Pop-Up tent eenvoudig en goedkoop bij Bol.com. Profiteer tijdenlijk van 29% korting op jouw High Peak tent. Je koopt de tent online al voor een bedrag van € 33,99. Profiteer van de volgende voordelen wanneer je bestelt bij Bol.com

  • Doordeweeks en ook s’avonds in huis
  • Ook op zondag geleverd. Bestel hiervoor voor 23.59 op zaterdag
  • Kies zelf je eigen bezorgdag
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis Retourneren.

Direct de High Peak bestellen? Klik hier.

High Peak Campo Pop-up opzetten in minder dan 2 minuten

Wil je de High Peak campo pop-up tent opzetten? Bekijk dan onderstaande handige video.